Search
image007
Foto: Jonas Johansson, Creative Works

Vision Days ON: The Gnosjö Way

En vecka för att stärka näringslivet och företagandet i GGVV-området.

Under förmiddagen höll vi pressträff för vår stora satsning i höst, Vision Days som går av stapeln 17-20 september - en vecka för att stärka näringslivet och företagandet i GGVV-området. Vårt mål är att sätta nationellt fokus på vår viktiga tillverkningsregion och visa hur vi genom god samverkan kan stärka vår region ytterligare, både regionalt, nationellt och internationellt i så kallad Gnosjöanda.

Årets focus, ”On: The Gnosjö Way”, syftar till att utforska framtiden och betydelsen av Gnosjöandan inom områden som innovation, samverkan och attraktion.

Detta gör vi under veckan genom olika föreläsningar, diskussioner och workshops där vi tillsammans närmar oss framtidens företagande och Gnosjöandan 2040.

Veckan är helt kostnadsfri och med våra olika teman under veckan kommer ni som bolag ha möjlighet att bjuda med både företagsledare, ägare, marknadsförare, HR-personal och kanske till och med kunder och leverantörer till de olika eventen.

Vision Days riktar sig både till ägare, företagsledare, medarbetare, politiker, näringslivet och studenter.

I samband med vår pressträff lanserade vi också vår nya hemsida där du hittar information om vad som händer under veckan.

Vi hoppas på att du redan bokat in dessa dagar i kalendern och ser fram emot höstens succé!

Vill du veta mer eller synas i samband med veckan, kontakta Kristin Danås på kristin@bgr.se.