Sök
boxess
Boxess

Gammalt företag bygger nytt och byter namn

Värnamo Näringslivs nya medlemmar Boxess Värnamo AB, som tidigare gick under namnet Båfipac, bjöd tidigare under hösten in VNAB för ett företagsbesök. Företaget som numera har sina lokaler på Bredasten i Värnamo är, som går att tyda av namnet, ett förpackningsbolag. Genom att erbjuda stor service, många års samlad erfarenhet och stora resurser tillhandahåller Boxess ett helhetskoncept för sina kunder.

Företagets historia startade i Älmhult där Åke Ignell startade upp sitt förpackningsbolag. Leveranserna var till större del fokuserad mot möbel- och inredningsföretag som låg i anknytning till Älmhult. Efter starten för 20 år sedan har företaget sedan vuxit och utvecklats till det företag som idag är Boxess.

Det stora välkomnandet stod Daniel Pettersson och Marcus Pettersson, samt @Patrik Magnusson för, som är halva styrkan av företaget som sitter i de nya logistik- och lagerlokalerna på Bredasten.

Vi på Värnamo Näringsliv vill tacka för ett intressant företagsbesök och ser fram emot att följa våra nya medlemmar på deras resa framåt!

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?