Sök
bsv
BSV + representanter från Värnamo kommun

Från Värnamo till nationell närvaro

Värnamo Näringsliv hade tillsammans med representanter från Värnamo kommun nöjet att besöka företaget BSV arkitekter & ingenjörer AB för att höra om deras arbete och verksamhet. Det trevliga bemötandet stod regionchef, Annacarin Holm, och Senior Arkitekt, Johnny Grauengaard, för som berättade om den imponerande bredd företaget erbjuder.

Betong, Stål, Väg och Vatten, som namnet BSV står för, är ett Värnamo-baserat företag som grundades år 1969 och finns idag på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. Med en idé om att skapa ett multikompetent företag där företagets bredd är deras nich erbjuder BSV idag 21 olika sorters kompetenser.

På Värnamokontoret sitter idag några av de nästan 100 anställda som arbetar på åtta olika kontor i fyra regioner. Trots expansionen över Sverige sedan starten i mitten av 90-talet arbetar BSV efter mottot ”det lilla stora företaget”, med tydlig lokal förankring och närhet i de projekt de gör. Inte minst syns detta i de flertalet lokala samhällsengagemang företaget ägnar sig åt.

Med hållbara avtryck som ledord är ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet bärande delar i det arbetssätt företaget tar sig ann och skapar byggnader och miljöer. Något som präglar både det externa, men även interna arbetet företaget gör. Tusen tack till Annacarin och Johnny, BSV och alla medarbetare på Värnamokontoret för ett trevligt och inspirerande besök!

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?