Sök
separett
Separett

En ny era under ledning av Lundahl och Hall AB

I mars 2023 inleddes ett nytt kapitel för Separett när Kenneth Lundahl och Fredrik Hall från Lundahl och Hall AB tog över som nya ägare. Deras ambition är att leda Separett genom en transformationsprocess, med målet att positionera företaget ännu starkare på den internationella marknaden där redan hälften av försäljningen utgörs av export.

Separett står på fyra grundpelare: lokal närvaro, engagemang, korrekt resursanvändning och deltagande. Dessa värderingar är centrala i Lundahl och Halls vision för företaget. De har en klar vision om att rekrytera en ny VD för att leda Separett framåt, vilket understryker deras engagemang för företagets långsiktiga framgång.

Sedan starten 2010 har Lundahl och Hall specialiserat sig på att förvärva och förvalta bolag, med ett särskilt öga för hållbarhet och internationell potential – två egenskaper som gjorde Separett till ett attraktivt val. Deras passion för Separetts produkter och dess bidrag till en mer hållbar värld är uppenbar, och de är fast beslutna att fortsätta investera i produktutveckling för att säkerställa att företaget inte bara behåller sin marknadsposition utan också expanderar.

Separett, med 11 personer i produktionen och 12 tjänstemän, har dotterbolag i Finland, Tyskland och USA, och utför sin montering på Bredasten. Med leverantörer både lokalt och internationellt köper de in ca 1420 olika komponenter för att kunna montera förbränningstoaletter Under en arbetsdag monteras ca 34 toaletter.

Separett står nu inför en spännande resa och vi ser fram emot att få följa den. Tack för att vi fick komma och besöka er!

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?