Search
lindstroms-bil
Lindströms bil

Lindströms Bil Expanderar i Värnamo

I mars 2023 förvärvade Lindströms bil bilfirman, Bilcenter i Värnamo. Med Ulrik Karlsson vid rodret som tillförordnad platschef och Ulf Lindström, som tillsammans med sin bror har drivit familjeföretaget sedan 1994.

Grundat 1965 i Falköping av Erik, Sigvard och Harald Lindström, har företaget vuxit från en familjeägd verksamhet till en betydande aktör inom bilförsäljning, med Toyota och Lexus som huvudbilmärken. Lindströms Bil har anpassat sig till digitaliseringen genom att erbjuda bilköp online med leverans till kundens närmsta Toyotahandlare.

Med verksamhet i Alingsås, Borås, Falköping, Jönköping, Skövde, Trollhättan, Värnamo samt ett dotterbolag som specialiserar sig på att anpassa bilar för rörelsehindrade, visar Lindströms Bil sitt åtagande för tillgänglighet och innovation. Med 210 anställda och över 5000 fordon levererade under 2023, inklusive ett dedikerat team på 12 i Värnamo, står företaget starkt.

2024 ser de fram emot att introducera ett nytt retailkoncept i Värnamo för att stärka deras ställning som ledande bilhandlare.

Tack Lindströms Bil för att vi fick komma och besöka er och varmt välkomna till gemenskapen hos Värnamo Näringsliv.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?