Sök
eyeclinic
Eye Clinic

Framkant inom ögonvård

På Flanaden 5C i Värnamo ligger Eye Clinic AB, ett företag som specialiserar sig på ögonhälsa. Teamet består av ögonläkare, optiker, sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar tillsammans för att erbjuda avancerad ögonvård. Under vårt besök träffade vi Alma Gorcevic, ansvarig för reception och administration, och Leif Petersson, optiker och verksamhetschef, som berättade om verksamheten och dess krav på specialiserad kompetens.

Sedan öppningen 2012 har Eye Clinic AB vuxit och lockar nu kunder från hela landet. Vi fick se de avancerade verktyg och maskiner som används i behandlingarna, inklusive grön- och gråstarr, synfel och ögonlocksoperationer. Under 2023 genomförde kliniken 1900 gråstarrsoperationer.

Förutom verksamheten i Värnamo, med planer på expansion, driver Eye Clinic även en klinik i Nässjö. Med cirka 20 anställda kännetecknas företaget av ett starkt teamarbete och engagemang. Värnamo Näringsliv tackar för möjligheten att besöka Eye Clinic och lära sig mer om deras arbete och bidrag till ögonhälsan. Tack till alla på Eye Clinic för ett varmt välkomnande och för att ni delade med er av er expertis.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?