Search
fyra-punkter
Fyra Punkter

En resa genom digitalisering och expansion

I början av mars hade Värnamo Näringsliv nöjet att besöka Fyra Punkter. Med Mats Jönsson och Tobbe Carlsson i spetsen, som blev delägare 2005 tillsammans med två andra personer, har företaget vuxit stadigt. Idag stoltserar Fyra Punkter med sex anställda och firar 50 år i branschen sedan starten 1974 på Hagagatan av sju grundare. Den 14 mars 2022 flyttade de in i sina nuvarande lokaler på Västbovägen i Värnamo där de trivs otroligt bra.

Flytten till de nya lokalerna har inte bara gett Fyra Punkter ett mer fördelaktigt läge utan också lockat nya kunder och bidragit till en ökad trivsel på arbetsplatsen. Digitaliseringens framfart har inneburit stora förändringar för företaget, som har utvecklats från ett traditionellt reproföretag till en modern mediapartner. Från att ha scannat bilder, skapat montage och tryckplåtar till tryckerier, har Fyra Punkter anpassat sig till den digitala tidsåldern och erbjuder idag ett brett utbud av tjänster inklusive marknadsmaterial, montrar, grafisk profil, trycksaker, illustrationer och dekaler.

Fyra Punkter beskriver sig själva som en mediapartner som erbjuder webbtjänster, exponering samt foto- och filmtjänster. Genom att samarbeta med partners kan de hantera även de förfrågningar de inte kan utföra själva, vilket gör det enkelt och smidigt för kunderna att arbeta med dem. Företaget betjänar en bred kundkrets, från ensamföretagare till stora företag, och har lyckats bygga en stark lokal närvaro.

Med en affärsfilosofi som värdesätter snabbhet, det lokala och bra service, har Fyra Punkter lyckats behålla 90% av sina kunder inom en 10-mils radie från Värnamo, med majoriteten direkt i Värnamo. Denna lokala förankring, kombinerat med en förmåga att anpassa sig och växa med tiden, har gjort Fyra Punkter till en viktig spelare på marknaden.

Tack Fyra Punkter för att vi fick besöka er och lära oss mer om er.

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?