Sök
puls
Puls + Purple

Växande bemanningsföretag med kontor på flera orter

I början på mars besökte Värnamo Näringsliv, tillsammans med kommunstyrelsen, Puls Bemanning & Rekrytering och deras nya företag Purple. Grundat 2010 av Patrik Eld och Jonas Tigemyr, började Puls som ett projekt där grundarna hyrde ut sig själva, vilket snabbt ledde till en efterfrågan på fler uthyrningar. Deras unika tillvägagångssätt inkluderar personlig närvaro vid nya jobbstart för deras anställda.

Med expansionen kom nya kontor i Värnamo (2015) och Ljungby (2019), och nyligen flyttade de in i nyrenoverade lokaler på Storgatsbacken i Värnamo. Puls har 10 anställda in house och har framgångsrikt rekryterat tjänstemän under åren, vilket ledde till skapandet av Purple 2023. Purple fokuserar på uthyrning av tjänstemän, särskilt för tekniska positioner och interimsuthyrningar, med mål att expandera ytterligare.

Puls skiljer sig genom sin strävan efter nya kunder och anpassning till marknaden, med cirka 80 unika kunder veckovis och en långsiktig inhyrningsstrategi där många anställda övergår till fasta tjänster hos kundföretagen. Lokal närvaro och samarbete mellan bemanningsföretag prioriteras för att effektivisera personalutplacering.

Med 150 konsulter är både Puls och Purple positionerade för fortsatt tillväxt, med ett starkt fokus på personalutveckling och kundservice.

Tack Puls och Purple för att vi fick besöka er och lära oss mer om personaluthyrning!

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?