Search
sakra
SÄKRA

Ett försäkringsbolag med fokus på långsiktighet och trygghet

I juni fick Värnamo Näringsliv möjlighet att besöka SÄKRA AB, en ledande aktör inom försäkringsförmedling i Sverige. Mötet ägde rum i deras kontor i Gummifabriken i Värnamo, där vi välkomnades av Johan Görsson från Värnamokontoret samt Adam och Simon från Jönköpingskontoret.

Sedan starten 1990 har SÄKRA AB etablerat sig som en framstående försäkringsförmedlare genom att erbjuda skräddarsydda lösningar inom livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning. Detta har gjort dem till en betrodd partner för många kunder runt om i landet. Idag är SÄKRA representerade i 60 orter över hela Sverige och har vuxit till nästan 500 medarbetare.

Under besöket diskuterades företagets huvudfokus, som är att bygga långsiktiga och trygga relationer med sina kunder. Denna filosofi är kärnan i SÄKRA. Genom att prioritera kundens behov och säkerhet, lyckas SÄKRA skapa anpassade lösningar till sina kunder.

Det framkom tydligt under besöket att SÄKRA värderar närhet och trygghet högt, något som återspeglas i hur de interagerar med sina kunder samt i de lösningar de erbjuder. Genom att ständigt sträva efter att vara tillgängliga och lyhörda för sina kunders behov, strävar de mot att varje klient får den bästa möjliga servicen och stödet.

Värnamo Näringsliv tackar för ett intressant och givande medlemsbesök!

Snabbfakta

Vill du att vi
besöker ditt företag?