Search
karin-lundh

Årets företagare i Jönköping

Karin Lundh blir Årets Företagare i region Jönköpings Län

Under Värnamo Näringslivsgala i april korades Karin Lundh från Källemo till Årets Företagare i Värnamo kommun. En titel som hon var väl värd. Idag ägde regionfinalen i Jönköping rum där Karin Lundh utsågs till Årets Företagare i Jönköpings län med motiveringen:

"Årets Företagare är en förkämpe för det hållbara som förenar långsiktiga relationer, teknologi och hantverk. Det har skapat en oöverträffad kombination av kvalitet, innovation och tidlöshet. Med fokus på långsiktiga och spännande samarbeten har unika produkter fått se dagens ljus och många av dem även lyckats stå emot tidens hårda prövningar. Genom samarbete med det lokala har de byggt upp ett starkt nätverk som bidrar till samhällets utveckling på flera plan. Konsten att förena människans behov av vackra ting med praktisk användbarhet och ett hållbart företagande har lett fram till att Karin Lundh på Collection Källemo AB blir Årets Företagare Jönköpings Län 2023."

Nu går Karin Lundh och Källemo vidare till Sverigefinalen i Stockholm i oktober och vi håller tummarna riktigt hårt för henne.